slide1 slide2 slide3
Uitvoering

Kwaliteit staat voorop. Daarom besteden we extra aandacht aan de werkomstandigheden, waarin we onze werkzaamheden uitvoeren. Een perfecte organisatie gaat gepaard met een schone werkplaats, waardoor we aan iedere klant die aandacht kunnen geven, die nodig is.

CNC
Voor het naslijpen en produceren van profielgereedschap (specials) maakt van Giessel Slijptechniek gebruik van de modernste CNC gereedschapslijpmachines, waaronder 3 CNC gestuurde Walter Power Heliotronic slijpmachines en een CNC Gestuurde Deckel S22P num. Hiermee is het bij de laatsgenoemde mogelijk om binnen het Um bereik gereedschap te produceren vanaf een diameter van 0,5mm met behulp van krimphouders. Daarnaast kan van Giessel Slijptechniek deze nauwkeurigheden ook naar de klant toe waarborgen, door gebruik te maken van de allernieuwste Zoller Smartcheck 450 digitale meetmachine. Voor het naslijpen van HSS Metaalcirkelzagen en HSS Segmentzagen wordt gebruik gemaakt van een CNC gestuurde Loroch zagenslijpautomaat.

Conventioneel
Naast de CNC gestuurde machines maakt van Giessel Slijptechniek ook gebruik van een conventioneel machinepark, waaronder een Wedevag borenslijpmachine, rondslijper 1000mmm, vlakslijper 500mmx1000mm en industriele messenslijpbank met een lengte van 1500mm.