slide1 slide2 slide3
Aanbod

Van Giessel Slijptechniek levert, produceert en herslijpt alle voorkomende gereedschappen voor de verspanende industrie, voor zowel de metaal, kunststof en houtverspanende sector. Uiteraard is het niet altijd mogelijk voor de klant om direct te bepalen welk stuk gereedschap er voor een bepaald product gebruikt moet gaan worden en hier graag eens met een specialist over wil brainstormen. Op zo'n moment staat van Giessel Slijptechniek voor u klaar. Een van onze technisch adviseurs is graag bereid om bij u langs te komen om samen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Innovatie
Innovatie is van Giessel Slijptechniek niet vreemd, daar wij altijd in de allernieuwste technieken blijven investeren zijn wij in staat om op hoog niveau te blijven presenteren, waardoor nauwkeurigheid en kwaliteit gewaarborgd blijft.

Coating
Om uw gereedschap in optimale conditie te houden verzorgt van Giessel Slijptechniek naast het slijpen en vervaardigen van gereedschap ook de coating hiervoor. Deze Oerlikon Balzers coatings zorgen voor langere standtijden, minder wrijving en slijtage, waardoor uw productieproces zal verbeteren en uw kosten zullen dalen.

Netwerk
Naast onze eigen volhardmetaal frezen lijn, levert van Giessel Slijptechniek ook alle andere voorkomende standaard verspanende gereedschappern, zoals HSS/VHM Boren, Hand en Machinetappen, Ruimers, Verzinkfrezen, Zaagbladen, Beitels, Beitelhouders, Freeshouders, Wisselplaten en Opspangereedschap. Dit allemaal mede dankzij een uitgebreid netwerk aan leveranciers, waardoor wij in staat zijn om zeer snel aan de wens van de klant te voldoen. Vandaag gebeld, morgen in huis.